Om

Pure Luxury er ren forkælelse til krop og sjæl!

Jeg hedder Berit Tops, og jeg står bag Pure Luxury.

Pure Luxury hedder sådan fordi alle varer du kan købe i ‘butikken’ er så rene og ægte som muligt! Altså ikke nogle syntestiske eller uægte varer her. Og naturligvis også fordi de produkter du finder her, er den rene forkælelse. Indeni og udenpå.

Ydre forkælelse

De varer du kan købe til din ydre forkælelse, er nøje udvalgt af mig. Dvs. jeg har direkte kontakt med mine leverandører, eller også har vi selv designet og lavet smykkerne. Nogle af smykkerne har endvidere en spirituel energi med en symbolsk betydning. Du kan læse mere om vores smykker og cashmere tørklæder til din ydre forkælelse under fanebladene i menuen.

Indre forkælelse

Og hvis du vil gøre noget særligt for dig selv – med en indre forkælelse, så er det måske en håndanalyse du skal vælge? Det er mig personligt, der laver håndanalyserne og de efterfølgende sessioner med dig. Jeg bruger min intuition, nysgerrighed og passion til at hjælpe andre med at udvikle sig personligt og professionelt. Jeg er professionel og certificeret håndanalytiker, karriererådgiver og oprindelig uddannet farmaceut med en lang, international lederkarriere i life science industrien bag mig.

Jeg har læst hænder på masser af modige og nysgerrige mennesker der ligesom jeg elsker udvikling, og ønsker at forstå og komme helt ind til kernen. Hvis du vil ind til kernen af dig selv, sker det hurtigst med en håndanalyse. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om håndanalysen eller måske endda selv få læst hænder hos mig, så kan du klikke HER.

PS: Selv vores gaveposer og smykkeæsker er lavet af rene materialer: Håndlavet papir fra Nepal der ligeledes menes at have en spirituel energi med en helende effekt.