Spirituelle armbånd med ægte sten

Spirituelle armbånd med ægte sten

Alle sten der er anvendt i Pure Luxury’s armbånd er ægte natursten med en spirituel betydning.

Alt efter dit humør, smag eller måske som accessories til dagens outfit, kan du kan vælge mellem forskellige sten. Måske er det farven der tiltrækker dig. Eller måske er det den enkelte stens spirituelle betydning. Eller både og.  Hver type sten har en energi.

Du kan læse mere om de enkelte sten og deres betydning HER.

Chakra armånd – farver og ægte sten

De krystaller og ægte sten jeg vælger til Pure Luxury’s chakra armbånd er afstemt efter de 7 hoved chakra, så stenene i armbåndet supporterer det chakra du måske særligt har behov for at få stimuleret.

KLIK HER hvis du vil se de forskellige chakra armbånd. Der kan du også læse præcis hvilke sten der er anvendt til netop det armbånd som kalder på dig. Hvadenten det er energien, farven/farverne eller stenene der til tiltrækker dig.

Hvert af de 7 hoved chakra forbindes med en farve. Du kan se de forskellige farver der knytter sig – og supporterer – hvert chakra på Chakra kvinden herunder.

chakra farver og krystaller Pure LuxuryBilledet af Chakra-kvinden herover er et vægmaleri (uden tekst altså) som er at finde hos yoga-instruktør Yogawinni   og som jeg har fået lov at afbilde her på siden ?

Bemærk: Da alle sten er natursten, kan der være små farveforskelle, ligesom der kan være små ujævnheder i stenen.