Personlige og unikke smykker

Unikke smykker med dit personlige fingeraftryk!

Skab dit eget helt personlige og unikke smykke med dit – eller måske dine børns – fingeraftryk.

Der er utallige muligheder for at skabe lige præcis det smykke du gerne vil have – og som ingen anden i verden har. For fingeraftryk er unikke. Du skal blot bestemme om dit fingeraftryk skal sidde i en ring, et vedhæng, eller måske i et armbånd?

Skab et smykke med dit eget fingeraftryk som et personligt minde – måske skal det være en reminder om dit eget livsformål – eller livslektie (læs mere her), eller måske skal det være dine børns fingeraftryk så du har dem tæt på dig, hver dag <3<3.

** FÅ 200 KR I RABAT PÅ DIT FØRSTE SMYKKE MED FINGERAFTRYK**

 

Du vælger selv, hvilket materiale du kunne tænke dig smykket i. Du kan vælge forskellige – naturligvis ÆGTE – materialer. Smykkerne laves i sølv, guld og læder. Hvis det skal være ekstra eksklusivt kan du også vælge at få sat sten i. Du kan vælge mellem mange forskellige slags (ægte) sten i den farve du måtte ønske.

Smykkerne fremstilles på bestilling efter dine personlige ønsker. Prisen på smykket afhænger af dine ønsker om antal fingeraftryk (ét eller flere) og materialer (guld, sølv, platin, læder, med eller uden sten), bredde og længde.

Jeg sender dig et printkit til at tage dine fingeraftryk (medmindre vi har taget dem før, i forbindelse med en håndanalyse).

Jeg anbefaler også, at du ser denne demo video om hvordan du tager aftrykkene, så de bliver så flotte og tydelige som muligt.

Kontakt mig hvis du vil vide mere om muligheder, materialer, priser og levering.

Alle smykkerne laves i hånden af en erfaren ædelmetalsmed for at sikre ekslusive smykker af høj kvalitet. Bliv inspireret af de forskellige eksempler herunder og skab lige præcis det look du vil. Eller glæd een du holder af, med et personligt smykke.

Priserne angivet herunder er 2018 priser.

Bemærk at priserne er fra priser, med en forudbetaling på 25% af smykkets pris, og som minimum 500 kr, ved bestilling.

Alle priser er inklusive materialer og fragt.

LÆDERARMBÅND M. FINGERAFTRYK

Læderarmbånd som vist herunder koster fra DKK 995,- og opefter afhængig af materialet på låsen (rustfrit stål eller sølv)

Se flere armbånd her

RINGE M. FINGERAFTRYK

Personlige ringe med fingeraftryk som vist herunder koster fra DKK 1150,- og opefter afhængig af model, materiale (sølv, guld) og om du ønsker sten i ringen.

 

Se flere ringe her

VEDHÆNG M. FINGERAFTRYK

Vedhæng med fingeraftryk som vist herunder koster fra DKK 1225,- og opefter afhængig af model, materiale (sølv, guld) og om du ønsker sten i smykket.

 

Se flere vedhæng her

SØLVARMBÅND M. FINGERAFTRYK

Armbåndene med fingeraftryk som vist herunder koster fra DKK 1350,- og opefter afhængig af model, materiale (sølv, guld) og om du ønsker sten i armbåndet, og med i et standardmål på 17 cm.

Se flere armbånd her