Armbånd med fingeraftryk

Design dit unikke armbånd med fingeraftryk

Skab dit helt personlige og unikke armbånd med fingeraftryk. Se de forskellige modeller herunder.

Priser fra DKK 995,-  

Prisen afhænger af materiale (læder, guld, sølv, kombination), antal fingeraftryk (mulighed for flere i samme vedhæng), og om du ønsker der skal en sten i (diamant, zirkon, turmalin, rosa quartz osv.).

Ønsker du at bestille et smykke så kontakt mig her.

Skriv nummeret på det smykke du ønsker, og hvilket materiale du ønsker smykket i. Så vender jeg tilbage til dig med en pris.

BEMÆRK: Der er en forudbetaling på 25% af smykkets pris, og som minimum 500 Kr ved bestilling af et personligt smykke med fingeraftryk.

Læderarmbånd med fingeraftryk

Bestiller du et læderarmbånd, kan du vælge at få sat fingeraftrykket i selve læderet eller i spændet.

Spændet laves i hhv. rustfrit stål eller sølv. Der er ligeledes mange forskellige muligheder i forhold til læder-farven. Se forskellige modeller herunder.

Sølv eller guldarmbånd med fingeraftryk – m/u sten

Der er uendelige muligheder for at kreere dit helt personlige smykke. Du kan vælge om armbåndet skal være i guld, i sølv eller måske i en kombination af guld/sølv. Du kan også vælge at få sat en en ægte sten i. SPØRG endelig om din yndlingssten er tilgængelig.

Priserne afhænger naturligvis af materialevalg og om du ønsker med eller uden sten.

Skriv nummeret på det armbånd du ønsker (KLIK på billedet og se nummeret) samt i hvilket materiale (guld, sølv, rustfrit stål) og m/u sten du vil have smykket i.